(ВІДЕО) #6992кмДержавногоКордону – злива емоцій

НАЗАД
12 серпня 2020 13:17

Зірки української естради встигли об’їхати чималу ділянку західного кордону та вдруге завітали до прикордонників Львівського загону.

У рамках всеукраїнського туру #6992кмДержавногоКордону, до прикордонників Львівського загону завітали заслужений артист України Арсен Мірзоян, співачка Тоня Матвієнко, квартет «LeonVoci», команда «Кременчук» з «Ліги сміху», а також мандрівник і волонтер Юрій Тира та звукорежисер Антон Тіліс.

Зірки української естради вже встигли організувати сім концертів, створюючи чудовий настрій та даруючи незабутні емоції прикордонникам та їхнім сім’ям. Також у турі беруть участь команда Лігі Сміху «Загорецька Людмила Стапанівна», Злата Огнєвіч, Сашко Положинський, Олег Собчук – фронтмен гурту «Скай», Іван Марунич та Олександр Лозовський, Василь Логай, Василь Вірастюк та багато інших зірок.

Під час виступу у відділі прикордонної служби «Рава – Руська» природа внесла свої корективи, розпочалася неймовірна злива. Але співачка Тоня Матвієнко та організатори не розгубилися й концерт продовжився – всі співали під літньою зливою й танцювали під дощем разом з прикордонниками. Емоції переповнювали всіх, враження від концерту були неймовірні.

«У моїй багаторічній кар’єрі ще такого не було – я цей день запам’ятаю надовго», – з усмішкою коментує Тоня Матвієнко.

Ідейний натхненник туру Юрій Тира зазначив: «Я об’їздив 99 країн світу. Щоразу, коли виїжджав або в’їжджав, бачив першими вас – прикордонників. Ви – наше обличчя, наша гордість! Ми щиро вдячні вам за службу. Сьогодні ми приїхали до вас, аби додати трохи радості та веселощів у ваші нелегкі будні».

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси